Şehit Sabri Altınbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 380 5448616
WEB https://kaynaslisabrimtal.meb.k12.tr
Adres : ŞİMŞİR MAH. YÖRÜKLERKÖYÜYOLU SK. NO: 6 KAYNAŞLI / DÜZCE
VİZYON : Yüzyılımızda gereksinim duyulan beceri ve kabiliyetlerle donanmış, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, kültürlü öğretmenler yetiştirmek
MİSYON : : uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata ve üstöğretime hazırlayarak, okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.
BAŞARILAR : 1-Okulumuz 11B sınıfı 113 numaralı öğrencisi Mücahit LEVENT bölgesel liseler arası halter yarışmasında 128 kg kaldırarark altın madalya kazanmıştır. 2-14. Uluslararası Mutfak Günleri kapsamında yapılan yemek yarışmasında okulumuzu temsil eden 12. sınıf öğrencilerimizden Sümeyye Dokumacı Pizza dalında gümüş madalya kazanmıştır. Yine aynı dalda Neşe Ferhan Günal 4. olmuştur.

Saatler : 08:45 16:10
Isınma : DOĞAL GAZ